PEC_G 2019 scholarships for the undergraduates.

The Exchange Program for undergraduate Students (PEC-G), provides students from developing countries with which Brazil maintains educational, cultural or scientific and technological agreements the opportunity to pursue their undergraduate studies with Brazilian Higher Education Instituions (HEIs).

Download

Application Deadline: 31st August, 2018

for more information:

PEC-G website

PECG