News 08072019 001 Calling for buddy programme 2019.
TSE would like to invite 3rd year students to join Buddy Programme in  2019 (August 2019  to July 2020 ).

scan0173

Study in FRANCE

Study in France under the Embassy of France.

Exchange study and Scholarships are available.

readmore
PECG PEC-G 2019 Scolarship for Undergraduates

The exchange program for undergraduate students offered by Brazil.

Application Deadline: 31st August, 2018

readmore
Fulbright Fulbright Thailand - United States Educational foundation

Scholarships for following programs are available:

1. Fulbright Thai Visiting Scholar Program (TVS)

2. Fulbright-Junior Research Scholarship Program (JRS)

3. Fulbright U.S. - ASEAN Visiting Scholarship Program (USAS)

nodaippt

Tokyo University of Agriculture (Tokyo NODAI)

Tokyo NODAI Special Exchange Student Program

University Website: http://www.nodai.ac.jp/english/

readmore

poster 01052018 ทุนยกเว้นค่าเล่าเรียนหลักสูตร 2018 Global Summer School ณ มหาวิทยาลัย Shanghai Jiao Tong University ประเทศสาธารณรัฐประชาชนจีน
ทั้งนี้่ระหว่างรอใบสมัครและเอกสารจากกองวิเทศสัมพันธ์   หน่วยวิเทศสัมพันธ์ ได้ดำเนินการประชาสัมพันธ์ให้แก่นักศึกษาคณะวิศวกรรมศาสตร์   ผ่านทาง Line กลุ่มวิเทศสัมพันธ์ คณะวิศวกรรมศาสตร์ ENGR Interaffairs และ Facebook : ENGR Interaffairs
readmore
NEWS 01122017 001 รับสมัครนักศึกษาฝึกงาน ประจำปีการศึกษา 2560
รับสมัครนศ ชั้นปีที่ 3 ที่สนใจฝึกงานในห้องปฎิบัติการวิจัย หรือในโรงงานอุตสาหกรรม ในต่างประเทศ มีจำนวน 5 ประเทศ สามารถเข้าดาวน์โหลดข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่นี่
  หน้าที่ 1  2  3 4  >